Valašské Klobouky: Nová Instastezka vám ukáže fotogenické město

04.07.2022 15:55 | Tisková zpráva

Patnáct míst, na kterých pořídíte tu nejhezčí fotku z Valašských Klobouk. Lokality a stanoviště, odkud budete mít v hledáčku charakteristické klobucké prostředí nebo atraktivní detail. Místa pro vaše selfie i pro stylové záběry s atmosférou.

Valašské Klobouky: Nová Instastezka vám ukáže fotogenické město
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Představujeme vám novou Instastezku, která vás provede po fotogenických místech v centru a blízkém okolí města. 

Anketa

Vláda Petra Fialy dle vašeho mínění povládne (ptáme se od 30.6.2022)

94%
hlasovalo: 11258 lidí

Patnáct míst, na kterých pořídíte tu nejhezčí fotku z Valašských Klobouk. Lokality a stanoviště, odkud budete mít v hledáčku charakteristické klobucké prostředí nebo atraktivní detail. Místa pro vaše selfie i pro stylové záběry s atmosférou. Představujeme vám novou Instastezku, která vás provede po fotogenických místech v centru a blízkém okolí města. Start i cíl najdete v Klobuckém íčku, kde vás vybavíme letáčkem a nabídneme i fotorámeček pro první fotku vašeho dobrodružství.

„Valašské Klobouky jsou fotogenické město, které nabízí celou řadu malebných míst a typicky klobuckých pohledů. Jejich výběr jsme soustředili do naší nové Instastezky, která osloví nejen návštěvníka s fotografickým zápalem, ale určitě i každého turistu, který si své výlety rád dokumentuje, klidně na mobil. Zkuste vnímat krásu místa a najít ten nejhezčí úhel. Dejte volnost fantazii a vytvořte své vlastní originální záběry, které nasdílíte na sociální sítě. Ty nejzdařilejší si mohou zahrát hlavní roli v příštím vydání našeho letáku k Instastezce,“ vzkázala Sandra Novotná Kollerová z Klobuckého íčka. Dodala, že na Instagramu a jiných sítích bude fotkám slušet označení #valasskeklobouky a #fotogenickeklobouky.

Fotografické body Instastezky si můžete najít také na portálu Mapy.cz ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

10:28 Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

Bezmála čtyři měsíce bude probíhat rozsáhlá rekonstrukce silnice a chodníků v přerovské místní části…