Varnsdorf povede Ing. Stanislav Horáček

08.11.2018 6:31

Město Varnsdorf již zná jméno starosty pro další volební období. Tím byl zvolen Stanislav Horáček, který kandidoval za hnutí ANO 2011. Na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města byli zvoleni také místostarostové a sedmičlenná Rada města.

Varnsdorf povede Ing. Stanislav Horáček
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Ustavující zasedání zastupitelstva netáhlo. Do sálu restaurace Střelnice přišlo pouze devět lidí. Po složení slibu navíc zasedání opustila opoziční zastupitelka Lenka Lanková (Juricová) a volby starosty a dalších členů do vedení města se nezúčastnila.

Stanislav Horáček povede Varnsdorf také v následujícím volebním období. Důvěru mu při volbách projevili jak občané, když obdržel nejvyšší počet hlasů (2 059), tak přítomní zastupitelé a starostou byl zvolen devatenácti hlasy. Stejným počtem hlasů byli zvoleni také první místostarosta Josef Hambálek a druhý místostarosta Roland Solloch. Zastupitelé volili také radní. Starostu a místostarosty tak v radě doplní Josef Šusta, Jindřich Šmíd, Václav Jára a Marian Čapek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Výstava ukazuje nucené deportace a osudy lidí v sovětských lágrech

13:37 Uherské Hradiště: Výstava ukazuje nucené deportace a osudy lidí v sovětských lágrech

Až do 16. června je možné si na Mariánském náměstí v Uherském Hradišti prohlédnout putovní výstavu P…