Ve Vimperku se zaměří na rekonstrukce výtahů

24.03.2017 17:20

Na opravy osobních výtahů v bytových domech se chce v následujícím období zaměřit Městská správa domů, s. r. o. Letos se chystá rekonstrukce výtahů v čp. 400 až 404 a také zahájení rekonstrukce výtahů v ulici K. Weise.

Ve Vimperku se zaměří na rekonstrukce výtahů
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Město Vimperk vlastní celkem 58 bytových objektů, o které se stará Městská správa domů. Více než dvacítka z nich byla v posledních patnácti letech zateplena. Všechny panelové domy mají nová okna a vchodové dveře. Většina má také opravenou střechu a šest objektů zdobí nové balkony.

V domě čp. 194 bylo vybudováno 10 bytů a v šesti domech byla zrekonstruována většina bytových jader. V domě čp. 393 slouží čtvrtým rokem nový výtah a vyměněny jsou vnitřní elektroinstalace u více než 30 procent všech městských bytů.

Taková je statistika významnějších úprav, kterými v uplynulých letech prošly nemovitosti v majetku města Vimperk využívané k bydlení. „Většina těchto stavebních úprav, které vyšly na desítky milionů korun, byla hrazena z výběru nájemného, tedy z vlastních zdrojů,“ říká  Daniel Kaifer, jednatel  Městské správy domů, s. r. o. „Výjimku tvoří zateplení některých objektů realizované do roku 2007, jehož financování částečně pokryla dotace.“

Město Vimperk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…