Velké Meziříčí: Podpořte předsedkyni genealogické společnosti v anketě Skutek roku

29.03.2016 19:52

V letošním ročníku krajské ankety Skutek roku má naše město své želízko v ohni. V kategorii "poradenství, osvěta, vzdělávání" se o hlasy veřejnosti uchází předsedkyně Vlastivědné a genealogické společnosti Helena Švecová.

Velké Meziříčí: Podpořte předsedkyni genealogické společnosti v anketě Skutek roku
Foto: Velké Meziříčí
Popisek: Velké Meziříčí

Helena Švecová je předsedkyní VGS při JUPITER clubu ve Velkém Meziříčí od roku 2002. Svým přístupem a aktivitou stojí za velmi bohatou a rozmanitou činností tohoto dobrovolného spolku, který má padesát registrovaných členů.

Je hnacím motorem a garantem všech akcí, které se v rámci Vlastivědné a genealogické společnosti realizují: VGS pořádá přednášky, besedy, zájezdy a exkurze, spolupracuje s místním regionálním muzeem a pobočkou Státního archivu ve Velkém Meziříčí. Zaměřením činnosti je občanská genealogie, vlastivěda, badatelská činnost, vydávání publikací a jejich prodej, pořádání přednášek, besed a tematických zájezdů. Více informací ZDE.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …