Veselí nad Moravou: Hlasujte v anketě Osobnost Moravy 2017

01.12.2017 12:11

Vážení příznivci Moravy, také vy se můžete podílet na volbě největší osobnosti Moravy pro rok 2017. Neváhejte a podpořte svými hlasy právě tu osobnost, o které se domníváte, že si tuto prestižní cenu nejvíc zaslouží.

Veselí nad Moravou: Hlasujte v anketě Osobnost Moravy 2017
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

 

O vaše hlasy se uchází 13 nominovaných významných osobností (dvanáct jednotlivců a jedna dvojice) moravského kulturního, uměleckého, akademického a obecně společenského života, pro které lze hlasovat ZDE.

Hlasování bude ukončeno v pondělí 18. prosince 2017 ve 12:00 hodin. Po zpracování výsledků ankety bude na internetových stránkách Moravské národní obce, z. s. vyhlášen vítěz - Osobnost Moravy pro rok 2017.

Vítězem loňského, úvodního ročníku této iniciativy a Osobností Moravy pro rok 2016 se stal učitel, novinář, publicista, spisovatel, scénárista a dlouholetý šéfredaktor Slováckého deníku pan PaedDr. Jiří Jilík. Cenu za vítězství v podobě bronzové plastiky orlice pan doktor slavnostně převzal během Vlčnovských slavností s jízdou králů konaných dne 28. května 2017.

V dosavadním průběhu hlasování veřejnosti se v anketě Osobnost Moravy, k 31. říjnu 2017, doposud sešlo 15030 hlasů. Pomalu se tak blížíme k překonání celkového počtu hlasů loňského ročníku. Největší přízni veřejnosti se těší zpěvák, hudebník, primáš a umělecký vedoucí souboru Hradišťan Jiří Pavlica, v určitém odstupu za ním se na druhém místě usadila zpěvácká a muzikantská sourozenecká dvojice Hana a Petr Ulrychovi. Třetí místo průběžného pořadí patří spisovateli, bývalému starostovi a kronikáři obce Tvarožná Františku Kopeckému. Úspěšně si také vede nominovaný předseda představenstva a emeritní sládek pivovaru Litovel Miroslav Koutek.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.