Video ze Znojmo Extreme 790 je na světě

15.08.2017 12:16

Napětí, adrenalin, skvělé sportovní výkony a týmová práce – to byl letošní ročník Znojmo Extreme 790. Jedinečnou atmosféru závodu si můžete nyní připomenout v propagačním videu.

Video ze Znojmo Extreme 790 je na světě
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Znojmo Extreme se letos konal ve Znojmě podruhé a podruhé byl úspěšný. Celkově soutěžilo už 31 týmů ve třech kategoriích (ženy, muži, mix) a součástí akce byl i doprovodný program. „Po celý den, panovala výborná atmosféra, závodníky podporovali fanoušci, a tak si závodu užili opravdu všichni. Však to uvidíte ve videu sami,“ láká ke zhlédnutí spotu místostarosta Jan Grois, který rovněž na závodu startoval.

Spot pochází z dílny společnosti Videobrothers a zhlédnout ho můžete na YouTube kanálu Znojma, na webu (ZDE), příp. na webových nebo facebookových stránkách města. Přímý odkaz na videoc ZDE.

Spot připomene náročnost závodu – schody se točí, potom jsou strmé, jednou kovové, potom dřevěné. Po celý den sportovce, fanoušky i pořadatele sledovala kamera, a tak se podařilo zachytit opravdu vše. Uvidíte ukázky z doprovodného programu, nahlédnete do stanu pro dárcovství kostní dřeně, kde měl každý možnost se rovnou registrovat a získat informace nebo radost při vyhlášení výsledků a záběry z afterparty na Horním náměstí.

Startovné putovalo Nadaci pro transplantace kostní dřeně

„Děkuji všem za úžasnou atmosféru. Všechny, které video nadchne a kteří se chtějí zapojit, zvu na další ročník, jehož přesný termín oznámíme na podzim. Atmosféra závodu vás určitě pohltí a nebudete toho litovat,“ dodává místostarosta Grois z vlastní zkušenosti – se svým týmem GroisTeam si vyběhnul druhé místo v kategorii MIX.

Znojmo Extreme 790 je ve své podstatě charitativní akcí. Letos startovné závodu putovalo Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Jednatřicet týmů dohromady přispělo částkou 14 500 korun, Erste Leasing, jeden ze sponzorů závodů, přispěl dalšími 4 500 korunami, a tak pořadatelé mohli do rukou Ivety Hlobilové, koordinátorky kampaně Znojemsko na dřeň, předat symbolický šek na 20 000 korun.

Závod Znojmo Extreme 790 byl v roce 2016 součástí oslav 790. výročí od povýšení Znojma na královské město. Úkolem běžců bylo zdolat v týmu dohromady 790 schodů šest století staré radniční věže. Překážkou závodníkům bylo prašné prostředí, různé typy schodů i snížená viditelnost. Důležitá tak byla nejen rychlost závodníků, ale také jejich šikovnost a obratnost. Letošní druhý ročník závodu se konal v sobotu 17. června. Startovné putovalo Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Závod pořádá město Znojmo ve spolupráci s Rabbits Znojmo. Více ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…