Vimperk: Hokejisté mají lepší zázemí na zimním stadionu

20.10.2016 14:29

Vimperští hokejisté zahájili novou sezónu na zimním stadionu ve vylepšených šatnách.

Vimperk: Hokejisté mají lepší zázemí na zimním stadionu
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Po třech letech byla dokončena rekonstrukce topení. Šatny jsou také nově vybaveny a po kompletní rekonstrukci je i hygienické zázemí. Podlahy v kabinách i na záchodech mají nový gumový povrch, aby byly přístupné v bruslích.

„Poslední etapu rekonstrukce topení za 455 tisíc korun zaplatilo město,“ říká Jan Král, jednatel Městských služeb Vimperk, které mají zimní stadion v pronájmu. Pokládka speciálních pryžových podlah za 108 tisíc korun byla v režii městských služeb. Ty zaplatily také 122 tisíc korun za rekonstrukci stávajících čtyř sociálů a vybudování dvou nových.   Dalších 115 tisíc si vyžádala generální údržba čtrnáct let staré rolby, která díky pravidelné péči stále dobře funguje. Na nové vybavení šaten se podařila získat dotace z Jihočeského kraje ve výši 30 tisíc korun.

"Pro nadcházející období připravujeme projektovou dokumentaci na opravu budovy šaten dětí, kterou plánujeme realizovat do dvou let,“ dodává Jan Král.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…