Vimperská hasičská zbrojnice v Kaplířově ulici

05.10.2017 13:48

S koncem září byla ukončena realizace opravy fasády objektu hasičské zbrojnice ve Vimperku, jež zahrnovala kromě oprav a nového nátěru fasády také výměnu dřevěných oken a vstupních dveří, opravu hromosvodu a opravu a nátěry klempířských prvků a garážových vrat.

Vimperská hasičská zbrojnice v Kaplířově ulici
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Práce za 399.392,-Kč vč.DPH pro město zajišťovala stavební firma TVInvest,s.r.o., Vlachovo Březí. Tato akce byla podpořena dotací Jihočeského kraje  poskytnutou z dotačního programu Neinvestiční dotace pro jednotky SDH obcí Jihočeského kraje, jež v daném případě představovala částku 100.000,-Kč.

S dotační podporou Jihočeského kraje se tak podařilo opravit plášť budovy, která by s ohledem na jiné investiční priority města na svou opravu pravděpodobně ještě delší čas čekala.      

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…