Vsetíňané mohou využít slevy na termály v Trenčianských Teplicích

10.12.2016 12:41

V rámci společného partnerství mezi městy Vsetín a Trenčianské Teplice mají občané s trvalým pobytem na Vsetíně možnost letos do 23. prosince a pak od Nového roku do 28. února 2017 využít 50 % a 30 % slevu na vstup do termálních bazénů společnosti Kúpele Trenčianské Teplice.

Vsetíňané mohou využít slevy na termály v Trenčianských Teplicích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Konkrétně tak mohou Vsetíňané využít možnost slevy 50 % u pěti typů vnitřních termálních bazénů a slevu 30 % na vstup do venkovního celoročně otevřeného bazénu Grand v Trenčianských Teplicích,“ informuje Simona Hlaváčová, místostarostka Vsetína.  

Návštěvníci se po příchodu do bazénů pro uznání slevy musí prokázat občanským průkazem, kde mají uveden trvalý pobyt. Vstup do termálních bazénů je možný pouze pro osoby nad 18 let. „Návštěvníkům doporučujeme také, aby si návštěvu rezervovali. Budou tak mít jistotu, že bazén nebude v době jejich návštěvy obsazený,“ připomíná místostarostka Hlaváčová.

Návštěvu krytých bazénů si můžete objednat na telefonním čísle +421 32 6514 140 nebo na emailu: predajprocedur@slktn.sk. Venkovní bazén Grand pak na +421 32 6514 771.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…