Vsetínskou sportovní nově povede Kousal

01.02.2017 15:11

Nový pohled na sportovní aktivity na Vsetíně a využití městských sportovišť si vedení města slibuje od Ivo Kousala, který je od 1. února novým jednatelem Vsetínské sportovní s.r.o. Ten střídá Pavlu Stachovou, která jako jednatelka, ale i ředitelka vedla Vsetínskou sportovní téměř osm let.

Vsetínskou sportovní nově povede Kousal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Hlavním cílem společnosti je zabezpečit provoz a správu městských sportovišť, zimního stadionu Na Lapači, víceúčelové sportovní haly Na Lapači, fotbalového areálu na Tyršově ulici, Skate Parku Na Lapači, Městských lázní ve Vsetíně a také areálu koupaliště U Průmyslovky. Pavla Stachová stála v čele Vsetínské sportovní od jejího založení v roce 2009.  

Koncem loňského roku se však starosta Jiří Čunek rozhodl pro změnu. „Od změny na pozici jednatele Vsetínské sportovní si slibujeme nové nápady, nový způsob komunikace se sportovními kluby a obohacení o více sportovních příležitostí pro občany našeho města,“ přiblížil záměr starosta Jiří Čunek a dodal: „S paní jednatelkou jsme se dohodli na odchodu a velmi jí děkujeme za její práci.“ Na lednové Radě města Vsetína pak radní jmenovali novým jednatelem Ivo Kousala, který se od 1. února ujme své funkce.

Ivo Kousal přichází z pozice zástupce ředitele a vychovatele dětského domova. Má zkušenosti s řízením společnosti, vedením kolektivu a produkčním zajištěním sportovních akcí.

„Vážím si vložené důvěry, která je pro mě velmi zavazující. Určitě budeme pokračovat v osvědčených akcích, jako jsou školy bruslení nebo sportovní akce pro mateřinky. Jako pravidelný návštěvník všech vsetínských sportovišť, znám pohled z druhé strany, ze strany zákazníka. Proto se budu snažit nabídku služeb zatraktivnit a přiblížit více lidem. Vsetíňanům chceme také nabídnout nové akce, které se začlení do společenského dění na Vsetíně,“ představil své plány nově jmenovaný jednatel Ivo Kousal.  

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…