Zábřeh: Lidé mohou hodnotit Dobrý úřad

29.07.2015 13:29

Od září loňského roku až do konce prázdnin mají občané Zábřeha a okolních obcí možnost hodnotit projekt Dobrý úřad, do kterého se zapojilo hned několik měst napříč republikou. Anketa probíhá elektronicky. Návštěvník úřadu obdrží na vybraných odborech formulář, na který vyplní svoji e-mailovou adresu a lístek vhodí do připraveného sběrného boxu. Na tuto adresu je následně zaslán elektronický dotazník.

Zábřeh: Lidé mohou hodnotit Dobrý úřad
Foto: zabreh.cz
Popisek: Zábřeh - zámek

V dotazníku se objevují otázky jak uzavřené, tak i otevřené, a je zde samozřejmě také prostor pro napsání komentáře či vzkazu vedení města a úřadu. Otázky se týkají především spokojenosti klienta s přístupem úředníka, ale také například spokojenosti s prostředím úřadu, návrhy na zlepšení komunikace úřadu s občany, systémem informovanosti, názory na rozvoj a život ve městě a podobně. Do hodnocení se doposud zapojilo více než 500 občanů. „

S výsledky hodnocení i vzkazy občanů pracujeme a budeme i nadále pracovat. Názory lidí a podněty nás zajímají. Každý vedoucí odborů  dostává pravidelnou zpětnou vazbu z hodnocení svého odboru a činí opatření, aby se případné nedostatky neopakovaly,“ přiblížila projekt mluvčí zábřežské radnice Barbora Šmoldasová. V současné době získalo město Zábřeh od správce projektu stříbrné ocenění za dosažení 93 procent spokojenosti občanů.

Co se týče otázek k rozvoji města, z hodnocení projektu vyplynulo, že občanům v Zábřehu nejvíce chybí místa pro parkování, bazén a trápí je také málo pracovních příležitostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…