Zábřeh: Venkovní padesátka bude po letech otevřena veřejnosti

25.06.2017 13:32

Zábřežské venkovní koupaliště, oblíbené místo pro rekreaci občanů města, se po letech dočkalo kompletní proměny.

Zábřeh: Venkovní padesátka bude po letech otevřena veřejnosti
Foto: zabreh.cz
Popisek: Zábřeh - zámek

Stavební práce na rekonstrukci venkovního bazénu byly zahájeny 1. září loňského roku a v současné době jsou včetně terénních úprav okolí bazénové vany před dokončením. Slavnostní otevření proběhne 30. června ve 14 hodin. Bazén s osmi drahami byl nyní podélně rozdělen tak, že čtyři dráhy zůstávají pro kondiční plavání, v druhé polovině bazénu pak bude celá řada atrakcí. Rekreační část bazénu bude obsahovat čtyřdráhovou skluzavku, pochůzí plováky, masážní lůžka a lavice, houpací jeskyni a vodní hřib.

Rekreační část bazénu bude obsahovat čtyřdráhovou skluzavku, pochůzí plováky, masážní lůžka a lavice, houpací jeskyni a vodní hřib. Součástí rekreačního bazénu je i molo pro plavčíka. Projekt pamatuje také na místnost pro plavčíka s ošetřovnou, sklad lehátek, úpravy pobytových a přístupových ploch. Během celého odpoledne bude připraven zajímavý hudební program rádia Haná, skákací hrad, soutěže na nových atrakcích i hry pro děti či oblíbený aquazorbing. Děti budou mít také jako odměnu vstup zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…