Závod Znojmo Extreme 790 hlásí plnou startovní listinu

23.03.2017 9:18

Stačilo 48 hodin od spuštění registrace na závod Znojmo Extreme 790 a organizátoři hlásí plno! Ve výběhu na radniční věž 17. června tak bude startovat 30 pětičlenných týmů.

Závod Znojmo Extreme 790 hlásí plnou startovní listinu
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

„Děkujeme všem sportovcům za přízeň, děkujeme jim za podporu Nadace pro transplantace kostní dřeně, kam putuje startovné, a těšíme se na závod. Další informace k celému dni budeme postupně doplňovat,“ dodává místostarosta Znojma Jan Grois.

O ZÁVODU

Závod Znojmo Extreme 790 byl v roce 2016 součástí oslav 790. výročí od povýšení Znojma na královské město. Úkolem běžců bylo zdolat v týmu dohromady 790 schodů šest století staré radniční věže. Překážkou závodníkům bylo prašné prostředí, různé typy schodů i snížená viditelnost. Důležitá tak byla nejen rychlost závodníků, ale také jejich šikovnost a obratnost. Letošní druhý ročník závodu se koná v sobotu 17. června, registrace týmů je možná od pondělí 20. března. Startovné putuje Nadaci pro transplantace kostní dřeně. Závod pořádá město Znojmo ve spolupráci s Rabbits Znojmo. Více na www.extreme790.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…