Žďár nad Sázavou: V soutěži o logotyp MHD ŽĎÁR zvítězil Milan Kozel

30.04.2017 12:31

Město Žďár nad Sázavou koncem března vyhlásilo soutěž o logotyp připravovaného linkového vedení MHD Žďár. Soutěž probíhala od 20. 3. 2017 do 2. 4. 2017. Celkem do soutěže přišly návrhy od patnácti účastníků. Někteří účastníci poslali i více návrhů, ty však byly vždy hodnoceny jako jeden.

Žďár nad Sázavou: V soutěži o logotyp MHD ŽĎÁR zvítězil Milan Kozel
Foto: Žďár nad Sázavou
Popisek: Žďár nad Sázavou, bazilika.

Soutěžícím, kteří se umístili na prvních třech místech, náleží odměna - 1. místo bude ohodnoceno částkou 8 000 Kč, 2. místo částkou 4 000 Kč a třetí místo částkou 1 000 Kč.

V tomto týdnu byla finálně vyhodnocena první tři místa a vítězem se stal pan Milan Kozel. Na druhém místě se umístila paní Iva Utinková a třetí místo náleží panu Václavu Černíkovi.

Všem účastníkům upřímně děkujeme za čas a energii, které věnovali svému návrhu, a velmi si vážíme jejich aktivního přístupu k dění ve městě Žďár nad Sázavou.

Postup hodnocení

Všechny návrhy byly zbaveny identifikačních údajů (jméno, firma atd.) a v této anonymní podobě předloženy hodnotitelům. Hodnotitelé svými hlasy vybrali tři nejlepší návrhy. Tyto tři návrhy byly následně prezentovány Radě města, která určila konečné pořadí.

Hodnocení

Pro účely vyhodnocení byla stanovena hodnotitelská komise, jejíž členové následně hlasovali o umístění jednotlivých návrhů. V hodnotitelské komisi zasedli zástupce komise pro marketing a komunikaci, externí grafik města, zástupce vedení a rady města, zástupce Fakulty dopravní Univerzity Pardubice a zástupce dopravce, který MHD provozuje – firmy ZDAR, a.s.

Hodnocení probíhalo jednoduše: 1. místo - 3 body, 2. místo – 2 body, 3. místo – 1 bod. Výsledný součet stanovil konečné pořadí.

1. místo - Milan Kozel:

2. místo - Iva Utinková:

3. místo - Václav Černík:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …