Zlín: Filmové léto přilákalo stovky diváků, promítat zdarma se bude až do září

16.06.2018 16:57

S velkým zájmem se setkalo první veřejné promítání v rámci Zlínského filmového léta, které se uskutečnilo na fotbalovém hřišti v Malenovicích. Diváci měli možnost zhlédnout letošní české filmové novinky Tátova Volha a Pepa.

Zlín: Filmové léto přilákalo stovky diváků, promítat zdarma se bude až do září
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Při prvním víkendu si do letního kina našlo cestu více než 700, věříme, že spokojených, diváků. Lidé obsadili všechny lavičky a sedělo se i na dekách na trávníku,“ popsala Eva Manišová, vedoucí oddělení cestovního ruchu a informací zlínského magistrátu.

Další filmová představení budou hostit Příluky, Park Komenského, Centrální park Jižní Svahy a zlínský zámek. Bezplatné letní kino bude promítat až do září především o víkendech.

„Loni jsme s tímto projektem začínali a ohlasy byly výborné, každé představení si našlo vždy alespoň několik stovek diváku a věřím, že tomu bude tak i letos. Občerstvení bude zajištěno, ale můžete si vzít i vlastní věci na piknik. Hlavně nezapomeňte na deky a pohodovou náladu,“ zve i na další letní filmová představení primátor Miroslav Adámek. Na dalších promítáních čeká na návštěvníky i malé překvapení, které má spojitost s letošním výročím vzniku republiky. Pořadatelem Zlínského filmového léta je město Zlín. Vstup je zdarma.

Program naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň si připomněla hrdiny odboje. Pomáhali také Jozefu Gabčíkovi a Janu Kubišovi

16:31 Plzeň si připomněla hrdiny odboje. Pomáhali také Jozefu Gabčíkovi a Janu Kubišovi

Představitelé města Plzně, radní pro oblast kultury a památkové péče Eliška Bartáková a radní pro ob…