Zlín: Letošní novinkou budou Svatomartinské hody

07.08.2017 16:44

Program na náměstí Míru rozšíří další atraktivní akce: Svatomartinské hody. Jejich první ročník by se měl uskutečnit už letos a to v očekávaném termínu 11. listopadu.

Zlín: Letošní novinkou budou Svatomartinské hody
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Pořadatelem nové akce bude město Zlín. „V tuto chvíli hledáme organizátora, který na základě našich požadavků zajistí hlavní i doprovodný program. Součástí hlavního programu bude samozřejmě i občerstvení, včetně mladých vín, která se tradičně 11. listopadu otevírají,“ prohlásil náměstek primátora Jiří Korec, který se přípravou nové akce zabývá.

Podmínky, za kterých se mohou zájemci o organizaci Svatomartinských hodů ucházet, jsou uvedeny ZDE.

Akce pořádané 11. listopadu jsou stále oblíbenější. V tento den se poprvé ochutnávají vína vyrobená v daném roce, často se k nim podávají i tzv. svatomartinské husy. Ve Zlíně se akce tohoto typu také v minulých letech pořádaly. „Jejich pořadatelem ale nebylo město. To chceme změnit. Svatomartinské hody mají určitě potenciál zařadit se mezi každoročně nejoblíbenější akce,“ konstatovala Eva Manišová, vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací magistrátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…