Zlín: Magistrát začal vydávat voličské průkazy

31.12.2022 12:01 | Tisková zpráva

Dnešním dnem začalo pracoviště evidence obyvatel Magistrátu města Zlína vydávat voličské průkazy pro Volbu prezidenta České republiky 2023.

Zlín: Magistrát začal vydávat voličské průkazy
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Na tomto pracovišti Odboru občansko-správních agend, sídlícím v budově L. Váchy 602, mohou o průkazy žádat pouze voliči s trvalým pobytem ve Zlíně.

O vydání voličského průkazu mohou obyvatelé Zlína  žádat osobně do 11. ledna 2023 do 16 hodin. V případě podané žádosti v listinné podobě (poštou) opatřené úředně ověřeným podpisem voliče, elektronickou cestou prostřednictvím datové schránky voliče nebo přes portál občana, je termín pro doručení žádosti na magistrát do 6. ledna 2023 do 16 hodin.

V případě těchto voleb může volič také uvést, pro které kolo voleb má být voličských průkaz vydán. Pokud to žadatel neuvede, budou mu vydány dva průkazy – jeden pro první kolo voleb, druhý pro druhé kolo voleb. Pokud se bude konat druhé kolo voleb, jsou pak lhůty pro osobně podané žádosti o vydání voličského průkazu do 25. ledna 2023 do 16 hodin a při elektronické formě do 20. ledna 2023 do 16 hodin.

Informace k volbám jsou uvedeny na webových stránkách města ZDE, odkaz ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zkušenosti

Podle všeho se nad vámi stahují mračna a eurokomisařkou zřejmě nebudete. Co říkáte na to, že jste u vládní koalice ztratila podporu? A nemyslíte, že vzhledem k vaší kauze a 0 zkušenostem s politikou byste se nominace měla vzdát sama? Neuvažovala jste o tom? Netvrdím, že nemáte být v politice, ale ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: V létě pět novinek. K mlžným branám přibyla mlžná krychle a stromy

22:28 Hradec Králové: V létě pět novinek. K mlžným branám přibyla mlžná krychle a stromy

V minulém roce instalovaly Technické služby Hradec Králové po městě prvních pět mlžných bran. Letos …