Zlín: Město veřejně projedná změnu územního plánu

02.08.2023 16:14 | Tisková zpráva

Magistrát města Zlína uspořádá ve středu 23. srpna veřejné projednání změny územního plánu pod číslem 4B. Debata ke změně nejdůležitějšího koncepčního dokumentu města začne v 15.30 hodin v obřadní síni radnice.

Zlín: Město veřejně projedná změnu územního plánu
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Územní plán se naposled měnil loni a nejčastějšími změnami byly nové lokality pro bydlení v rodinných domech. Přehled aktuálně projednávaných změn je pro veřejnost k dispozici k nahlédnutí od čtvrtku 20. července na úřední desce města, připomínky k chystaným změnám je možné zasílat písemně nebo přes podatelnu do středy 30. srpna.

„Veřejné projednání je představením změn a připomínek k územnímu plánu. Bohužel termín projednání vyšel ne zcela šťastně na prázdninové období. Obyvatelé ale mohou připomínky posílat ve stanovené lhůtě bez nutnosti své účasti na veřejném projednání,“ zdůraznil primátor Jiří Korec s tím, že termín 30. srpna je vázaný na lhůty tak, aby bylo možné změnu Územního plánu č. 4B projednat ve čtvrtek 7. prosince na letošním posledním zasedání zastupitelstva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Senior akademie ukončila šestý ročník

7:02 Opava: Senior akademie ukončila šestý ročník

Celkem 71 absolventů si převzalo v Sále purkmistrů opavského Obecního domu své certifikáty za úspěšn…