Zlín: Město zve podnikatele i veřejnost k diskusi o dopravě

10.03.2017 14:30

Koncem ledna zastupitelstvo schválilo novou dopravní koncepci města - Generel dopravy pro město Zlín. Tento dokument významnou měrou ovlivní všechny obyvatele a návštěvníky města, ale i všechny firmy, instituce a další organizace, které na území města působí. Radnice si je vědoma, že uvedení generelu v život není možné bez těch, kterých se týká.

Zlín: Město zve podnikatele i veřejnost k diskusi o dopravě
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Na komunikační stránku nové dopravní koncepce města klademe velký důraz. Proto jsme připravili sérii seminářů, kde budeme zájemcům srozumitelnou formou vysvětlovat dopravní problematiku města a navrhovaná řešení, která generel přináší. Nedílnou součástí programu bude i diskuse. Rádi si vyslechneme různé názory.“, přiblížil radní Josef Novák, který má ve své gesci dopravní problematiku města.“

Hned první dva semináře se uskuteční v pondělí 13. března v zasedací místnosti Okresní správy sociálního zabezpečení Zlín na tř. T. Bati 3792, v 8. etáži:

od 13.00 Udržitelná mobilita a společenská odpovědnost firem

Jaká je nová dopravní koncepce města Zlína? Jaký bude mít dopad na firmy a instituce v regionu? Jak mohou firmy a instituce přispět k řešení dopravních problémů města? A co jsou to firemní plány udržitelné mobility? Na semináři se dozvíte odpovědi nejen na tyto otázky.

Seminář je určen pro zástupce podniků, institucí a dalších organizací.

od 16.00 Perspektivy cyklodopravy ve Zlíně

Co říká nová dopravní koncepce města o cyklodopravě? Na jaké stavby a opatření se mohou zlínští cyklisté těšit v blízké době? A co je nejvíce trápí? Nejen tyto otázky budou tématem semináře.

Seminář je určen pro širokou veřejnost.

Vstup na oba semináře je zdarma. Pozvánky s podrobným programem jsou ke stažení pod odkazy:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…