Zlín: Parkoviště pod radnicí bude dočasně uzavřeno

24.08.2022 13:12 | Tisková zpráva

Z důvodu realizace projektu SMART dojde k uzavření parkoviště „Bartošova“ pod radnicí. Poslední z parkovišť, u něhož dojde k výměně buňky pro obsluhu parkoviště za závorový systém, se uzavře na dobu 14 dní. Stavební úpravy zde začnou demontáží buňky pro obsluhu parkoviště dne 29. 8. 2022, po ukončení akce Barum Czech Rally. Řidiči tedy musí počítat při vjezdu do této lokality s omezením.

Zlín: Parkoviště pod radnicí bude dočasně uzavřeno
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

K uzavírce parkoviště dojde ve dnech 29. 8.–9. 9. 2022. V týdnu od 9. 9. 2022 pak bude probíhat zkušební provoz a dokončovací práce. Vjezd na náměstí Míru bude plně funkční přes ulici Rašínova. Vjezd z ulice Bartošova bude omezen pouze vždy jedním pruhem, dle postupu prací. Vjezd do vnitrobloků přes ulici Bartošova nebude omezen, omezení bude pouze již výše popsaným omezením vjezdu, tj. vždy pouze jedním pruhem.

Anketa

Blíží se konec Zemanova mandátu. Jakou školní známkou hodnotíte jeho prezidentství? (Hlasování od 22. 8. 2022)

58%
13%
10%
9%
10%
hlasovalo: 16884 lidí

Po dokončení stavebních prací a instalaci závorového systému na ulici Bartošova, bude v závěru termínu realizace omezen vjezd na ulici Rašínova z důvodu instalace nového sloupku. Omezení vjezdu se může změnit z důvodu postupu prací na ulici Bartošova a připravenosti dodavatele. V době instalace sloupku nebude možné vjíždět na náměstí Míru přes ulici Rašínova! Práce jsou však naplánovány tak, aby nebyly uzavřeny vjezdy z ulic Bartošova a Rašínova současně.

Po instalaci závorového systému přestanou platit současné výjezdní karty residentů a slevové výjezdní lístky pro potřeby místních firem. Nové budou vydávány Technickými službami Zlín. Pro vydání nových karet a slevových lístků, je třeba kontaktovat kancelář v podchodu na náměstí Práce: p. Jarmil Vlasáková, tel. 577 219 930, podchod@tszlin.cz.

Odbor dopravy Magistrátu města Zlína dále upozorňuje, že k 21.8.2022 byly pozastaveny stavební úpravy na parkovišti „Městské divadlo“, pod kostelem. Z důvodu lokálních oprav bude do 28.8.2022 vjezd na parkoviště stále omezen. Parkoviště bude plně zprovozněno v pondělí 29.8.2022.

Magistrát města Zlína se omlouvá občanům za omezení a komplikace, které stavební práce na obnově parkovišť mohou způsobit. Také upozorňuje, že jednotlivé plánované termíny se mohou změnit v závislosti na postupu stavebních a montážních prací.

Uzavírky městských parkovišť z důvodu výměny buněk pro obsluhu parkoviště za závorový systém probíhají postupně od měsíce června. Změny v systému obsluhy parkovišť jsou realizovány v rámci projektu „SMART - Navigační parkovací systém a dispečink ITS“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jičín: Cesta Valdštejnských architektů je dokončena a čeká na své návštěvníky

13:05 Jičín: Cesta Valdštejnských architektů je dokončena a čeká na své návštěvníky

V období od října 2018 do října 2023 probíhala realizace projektu Cesta Valdštejnských architektů. M…