Zlín: Pokračují mimořádné prohlídky zámku Lešná

28.02.2015 20:13

I na letošní rok připravilo Oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Zlína mimořádné prohlídky zámku Lešná. Spolu se Zoo Zlín tak vyšlo vstříc zájemcům o regionální památky a historii, kteří nezávislé prohlídky uvítali.

Zlín: Pokračují mimořádné prohlídky zámku Lešná
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

„Možnost navštívit zámek Lešná samostatně bez návštěvy zoologické zahrady se setkala s velkým ohlasem. Vzhledem k omezené kapacitě jedné skupiny 30 osob jsme však nemohli vyhovět všem zájemcům. Dohodli jsme se proto s vedením Zoo Zlín, že budeme v pořádání mimořádných prohlídek pokračovat i v letošním roce,“ uvedla vedoucí informačního střediska na radnici Pavla Julinová.

Zájemci mají opět na výběr jarní i podzimní termíny. V období od 16. do 26. března probíhá zápis na jarní prohlídky, které se konají 13.,20. a 27. dubna a 4., 11.,18. a 25. května.

Od 17. do 31. srpna se rezervují podzimní termíny, které jsou vypsány na 7.,14. a 21. září.

Cena vstupného na zámek je 50 Kč. Prohlídky zámku začínají vždy v 15:00 h a trvají zhruba 1,5 hodiny. Poté pokračuje dobrovolná prohlídka kaple a štípského kostela, na kterou je vstupné dobrovolné.

Rezervace probíhá na tel. 577 630 271 nebo e-mailem pavlajulinova@zlin.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…