Zlín: Radnici zdobí inspirativní jarní výzdoba

15.04.2017 21:32

Jak je již několikaletou tradicí, tak i na letošní Velikonoční svátky přichystali pracovníci městské zeleně zlínského magistrátu jarní aranžmá při vstupu do radnice. Letošní florální objekty výtvarně ztvárňují optimistický rozpuk života v jeho nejkrásnější jarní podobě.

Zlín: Radnici zdobí inspirativní jarní výzdoba
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Celá tato úprava barevně souzní i s živou rostlinnou výzdobou květinových truhlíků na budově radnice a i blízkých záhonů na náměstí. Věřím, že i tato naše aktivita přispěje ke zvýraznění a příjemnému připomenutí nyní probíhajících svátků pro návštěvníky náměstí a zároveň bude inspirací pro obyvatele Zlína při zkrášlování svých příbytků,“ prozradil Stanislav Pospíšilík z Odboru městské zeleně.
Ačkoli Velikonoční jarmark ve čtvrtek skončil, už nyní se můžete těšit na další. 27. a 28. dubna se na náměstí Míru uskuteční Květinový jarmark. Během jarmarku bude k dispozici i dílna městské zeleně, kde si pod vedením floristky a autorky výše uvedených dekorací paní Evy Daniekové, můžete vyrobit vkusnou kytici či vytvořit nápadité květinové aranžmá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…