Zlín: Součástí Dne Země je i sbírka Kola pro Afriku

18.04.2017 15:17

Součástí oslav Dne Země, jejichž hlavní program se ve Zlíně uskuteční 20. dubna, bude spousta doprovodných akcí, her a soutěží. Jednou z nich je i tradiční sbírka Kola pro Afriku. Stará nepoužívaná kola, která by skončila u popelnice či ve sběrném dvoře, mohou ještě dobře posloužit.

Zlín: Součástí Dne Země je i sbírka Kola pro Afriku
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Vhodná jsou i nefunkční kola, ale i součástky, nářadí, nebo reflexní prvky. Darovaná kola budou předána obecně prospěšné společnosti Kola pro Afriku, která zajistí jejich opravu, převoz a předání potřebným, které také vyškolí v základech údržby,“ uvedl Martin Habuda, cyklokoordinátor zlínské radnice. Každý dárce obdrží certifikát, informační materiály, a lístek na bezplatný výjezd z parkoviště na ul. Bartošova v den konání sbírky.

Sbírku organizuje statutární město Zlín ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Kola pro Afriku.  Kola budete moci odevzdat na dvou sběrných místech. Od 9 hodin až do 16:30 to bude možné na náměstí Míru a od 15 do 18 hodin také na Jižních Svazích na parkovišti u kostela. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…