Zlín: Zoo zve na pestrý podzim v duchu svátku Halloween

28.10.2016 15:42

Zlínská zoo připravuje na sobotu 29. října zcela speciální návštěvu areálu v duchu svátku Halloween. Na návštěvníky čeká originální výzdoba s čarodějnicemi, pavouky, duchy a kostlivci, dlabání dýní, dětská halloweenská komentovaná prohlídka, odměna za halloweenský kostým a premiérově strašidelná procházka noční zoo. V sobotu bude prodloužena i otevírací doba zoo do 19.30 hod.

Zlín: Zoo zve na pestrý podzim v duchu svátku Halloween
Foto: wikipedia
Popisek: Zoo Zlín.

K Halloweenu neodmyslitelně patří světýlka a lampiony. Zoo proto u hlavního a sezónního vstupu nabídne od 14.00 hod. k zakoupení celou halloweenskou lampionovou soupravu, tzn. lampion, svíčku a dřevěné, popř. umělé držátko. Chybět nebude ani tradiční dlabání dýní. Od 13.30 hod. si zájemci budou moci vydlabat svou vlastní „dýňovou lampičku“ na nádvoří zámku Lešná.

Pro nejmenší návštěvníky zlínská zoo připravuje komentovanou prohlídku s čarodějnicemi. Netradiční hodinové prohlídky odstartují v 15.30,15.45 a16.00 u tropické haly. Premiérově zoo chystá strašidelnou noční procházku. Od expozice lachtanů po pavilon žiraf mohou návštěvníci zavítat na nasvícená stanoviště, na kterých si vyzkouší svou odvahu a statečnost. Nejzdatnější si určitě nenechají ujít speciální Stezku odvahy, která povede od spodního bazénu tučňáků po stezce dinosaurů. Strašidelná procházka není určena pro malé děti.

Halloweenská výzdoba bude zoo zdobit během celého prodlouženého víkendu - 28.,29. a30.10., v závislosti na počasí i v průběhu prvního listopadového týdne.  Zoo doporučuje zavítat i do restaurace Tyrol naproti zámku Lešná. Během víkendu se zde budou servírovat skutečné halloweenské delikatesy!

Odměna za kostým

Každý návštěvník, který v sobotu29. av neděli 30. října přijde do zoo v halloweenském kostýmu (nestačí pouze maska na tváři), získá při vstupu hezký dárek!

Zajímavé akce jsou však v plánu i v dalších dnech. Od 31. 10 do 4. 11 probíhá akce „Do zoo za kačku“ aneb prarodiče doprovázeni vnoučaty.

Za symbolickou cenu 1 Kč mohu v uvedeném termínu do zoo zavítat prarodiče v doprovodu vnoučat. Pro doprovázející vnoučata platí následující vstupné:

- děti 3-15 let a studenti 40 Kč/osoba

- dospělí 80 Kč/osoba.

Podmínkou pro poskytnutí vstupného ve výši 1 Kč pro prarodiče je doprovod vnoučete/vnoučat.

V termínu 19.- 20. 11. 2016 se uskuteční oblíbené Adventní dílny.

Předposlední listopadový víkend se tak v ZOO Zlín tradičně ponese ve vánoční atmosféře. Můžete si zde vyrobit adventní věnce, namalovat perníčky či jen načerpat sváteční náladu.

Adventní dílny budou přichystány od 10.00 do 15.00 hodin v prostorách vzdělávacího střediska Tyrol.Na připravených stanovištích si můžete vyzkoušet výrobu nejrůznějších vánočních dekorací, adventních věnců či malování perníčků. Tvořit mohou děti i dospělí.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

11:33 Vsetín: Město uctí památku Sousedíka uměleckým dílem

Nový dopravní terminál, který se slavnostně otevře v pátek 3. května, ozdobí artefakt odkazující na …