Znojmo: Den sociálních služeb omezí dopravu v centru

30.08.2015 21:07

Akce Den sociálních služeb aneb jeden svět pro všechny, která se koná ve středu 2. září na Horním náměstí, s sebou nese některá dopravní omezení.

Znojmo: Den sociálních služeb omezí dopravu v centru
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Od 1. do 3. září nebude možné parkování na placeném parkovišti ve spodní části Horního náměstí (před Bambinem), a to po celé délce parkoviště. V den konání akce, tedy ve středu 2. září, zároveň nebude možné spodní částí Horního náměstí projet a řidiči jedoucí z Václavského náměstí tak budou muset zvolit trasu přes ulici Veselou s výjezdem na Divišovo náměstí nebo dále přes Jezuitskou ulici na náměstí Svobody. Průjezd na Horním náměstí v úseku od křižovatky s Divišovým náměstím po křižovatku s ulicí Kovářskou zůstane zachován.

Ve středu 2. září bude v důsledku dopravních omezení v centru změněna trasa vyhlídkového vláčku. Zrušena bude zastávka „Znojmo, Ulice Přemyslovců muzeum“. Vláček pojede po obvyklé trase až po ulici Přemyslovců, kde obslouží zastávku „Znojmo, Rotunda sv. Kateřiny, Znojemský hrad“, a následně pojede zpět po Velké Františkánské, Velké Mikulášské, přes Masarykovo náměstí, Zámečnickou ulici a Dolní Českou na Horní Českou, odkud pokračuje po své běžné trase.

Za vzniklé dopravní komplikace se omlouváme a děkujeme za pochopení. Více informaci ke Dni sociálních služeb naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…