Znojmo: Investoři mohou na lokalitu Pod Městským lesíkem podávat nabídky do 24. února

16.01.2017 20:30

Do dalšího hledání investora pro lokalitu Pod Městským lesíkem v klidné severní části města, kde má vyrůst úplně nová rezidenční čtvrť, se pustila znojemská radnice.

Znojmo: Investoři mohou na lokalitu Pod Městským lesíkem podávat nabídky do 24. února
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Na konci loňského roku schválilo zastupitelstvo snížení minimální kupní ceny na cca 707 korun za metr čtvereční, což by mělo potencionální investory více oslovit. Nabídky mohou investoři podávat ode dneška do 24. února.

V lokalitě Pod Městským lesíkem má na ploše 4 hektarů vyrůst nová moderní rezidenční čtvrť. Vyrůst zde mají maximálně čtyřpodlažní bytové domy s přibližně 110 byty a 27 individuálních rodinných domů. Minimální nabídková cena za celou lokalitu vychází na cca 27,5 milionů korun.

Město si již dříve nechalo vypracovat pro lokalitu Pod Městským lesíkem architektonickou studii, která počítá s tím, že celá lokalita bude rozdělena do dvou prostorových celků oddělených navzájem výrazným blokem veřejné zeleně. „Chceme, aby se budoucí investor zavázal k převzetí zpracované urbanistické studie. V žádném případě zde nechceme vybudovat žádné mrakodrapy,“ nechal se již dříve slyšet starosta Gabrhel.

Kupující se navíc musí zavázat k vybudování splaškové kanalizace, retenční nádrže, přeložky vodovodu a úhradě 30 % ze skutečně vynaložených nákladů na vybudování dešťové kanalizace. Více informací získají zájemci na investičním portále www.znojmobusiness.cz nebo na telefonu 515 216 340.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…