Znojmo: Městská policie hledá strážníky

18.02.2017 10:34

Městská policie Znojmo hledá do svých řad nové posily. Na pozici strážníka obecní policie se mohou zájemci hlásit průběžně. Předpokládá se přijetí sedmi nových strážníků tak, aby byly naplněny stavy Městské policie.

Znojmo: Městská policie hledá strážníky
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Základní předpoklady pro práci strážníka obecní police je státní občanství ČR, věk minimálně 21 let, způsobilost k právním úkonům, středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, bezúhonnost a spolehlivost (uchazeč nesmí být soudně trestán, ani stíhán). K přihlášce je nutno připojit životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce) a ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Další požadavky i náležitosti přihlášky jsou k nalezení www.znojmocity.cz pod odkazem na Městskou policii Znojmo. Součástí výběrového řízení je posouzení fyzické zdatnosti (fyzické testy) a psychické způsobilosti (psychotesty).

Nabízíme náborový příspěvek, dobré finanční ohodnocení, pět týdnů dovolené, stravenky a další benefity.

Přihlášku je nutno podat písemně na adresu: Městská policie Znojmo, Jana Palacha 2, 669 02 Znojmo k rukám ředitele Ing. Bc. Ivana Budína. Obálka se vždy označí slovy: „výběrové řízení – strážník obecní policie“.

Přihlášky je možné podávat kdykoliv. Předpoklad nástupu je ihned.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…