Znojmo: Městská zeleň má nový stroj na práci v ulicích

22.12.2021 15:15 | Tisková zpráva

S úpravou veřejné zeleně ve Znojmě bude pomáhat nový multifunkční stroj. Městská zeleň Znojmo, která se stará mimo jiné o úpravu parků, hřišť a pásů zeleně kolem komunikací, jej využije celoročně. Stroj pořídili za více než 2 miliony korun.

Znojmo: Městská zeleň má nový stroj na práci v ulicích
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Pořízení stroje schválili radní města na svém jednání. Jedná se o víceúčelový kolový nakladač Multione, který má využití v mnoha směrech. Většina nakladačů je díky možnosti instalovat velké množství přídavných zařízení výrazně multifunkční.

Pracovníci Městské zeleně jej využijí jako nakladač sypkých materiálů, pro manipulaci s paletami nebo mobilní zelení, na hloubení jam pro výsadbu stromů. Mezi přídavná zařízení, které budou mít k dispozici, patří zametací kartáč, hlava na sečení trávy a porostů i na hůře přístupných místech (pásy kolem silnic), nůžky na živé ploty nebo vrtáky na sázení keřů aj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…