Znojmo: Týden pro rodinu nabídne opět spoustu aktivit

05.05.2016 18:16

Potřetí zve město Znojmo veřejnost na celorepublikovou akci s názvem Týden pro rodinu, která se bude konat i ve Znojmě.

Znojmo: Týden pro rodinu nabídne opět spoustu aktivit
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Týden pro rodinu letos připadá na termín 9. – 15. května. Letošní motto je: Táta, máma, holka, kluk – rodina nám není fuk. A rodina určitě „fuk“ není mnoha organizátorům v čele s městem Znojmem, kteří společně připravili sedmidenní program plný zábavy, soutěží, her, výstav a besed zaměřených na společné aktivity rodinných příslušníků v duchu podpory hodnoty významu rodiny v dnešní době. Všechny akce v rámci Týdne pro rodinu jsou zdarma.

Týden pro rodinu odstartuje už v pondělí 9. května a zapojí se do něj hned několik organizací s nabitým programem. Oficiální zahájení proběhne v pondělí 9. května v 16:00 hodin v Rodinném centru Maceška na Pražské ulici. Těšit se můžete i oslavu Dne matek. S Cykloklubem Kučera se můžete zúčastnit cyklistického výletu či Dětského dopravního dne. Nebude chybět ani Diamantbraní, které pořádá Středisko volného času Znojmo, či tvořivá dílna pro rodiče s dětmi, kterou přichystala Oblastní charita Znojmo.

Týden pro rodinu bude ve Znojmě zakončen sportovně-kulturním odpolednem BAVÍ SE CELÁ RODINA. Připraveno je na neděli 15. května od 13.00 do 17.00 hodin v Centru volnočasových aktivit Stará Vodárna (U Obří hlavy, Znojmo). Přítomní se mohou těšit na dětský dopravní koutek, sportovní a výtvarné aktivity i taneční aktivity. Na programu bude i péče o tělo a přítomní si odnesou i kulturní zážitky. Celým odpolednem provází kejklíř Jonáš a DJ Izzy.

Z důvodu konání akce Baví se celá rodina bude v neděli 15. května od 11:00 do 17:30 uzavřena ulice Koželužská (v úseku od parkoviště) a ulice u Obří hlavy.

Aktivit v rámci Týdne pro rodinu je opravdu hodně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…