Znojmo: Za odpad zaplatí občané stejně jako v minulých letech

18.11.2017 11:39

Každoročně vybírané místní poplatky za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů budou i v příštím roce ve výši 400 korun na osobu. Schválili to znojemští zastupitelé na svém pondělním zasedání.

Znojmo: Za odpad zaplatí občané stejně jako v minulých letech
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Tuto částku jsme zavedli v roce 2014 a na zasedání rady jsme se shodli, že zastupitelstvu doporučíme pokračovat v tom, co jsme před třemi lety zavedli. Tedy nezatěžovat více rozpočet znojemských rodin,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Čtyři sta korun za osobu platí občané Znojma již od roku 2014. Celkem má město na poplatcích za odpady vybrat 12 milionů korun od cca 34 000 poplatníků. Snížit poplatek z 500 korun na 400 korun v roce 2014 mohla radnice díky efektivnímu hospodaření a díky zvýšení efektivity v nakládání s odpady.

Poplatek bude splatný k 30. červnu 2018. Lze ho uhradit vždy bezhotovostním převodem nebo v hotovosti. Podrobné informace, jak a kde lze poplatek za komunální odpad zaplatit, jsou k nalezení mj. na webu Rodiny Okurkovy (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…