Znojmo: Za pořádný mázhauz pořádná odměna

25.07.2016 13:49

V rámci Znojemského historického vinobraní 2016 čeká všechny pořádné mázhauzy pořádná odměna. Stačí se včas přihlásit, splnit kritéria a odměna vás nemine!

Znojmo: Za pořádný mázhauz pořádná odměna
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Kritéria tradičního mázhauzu jsou: dobová hudba, dobové oblečení, dobový vzhled mázhauzu (výzdoba, označení apod.) a prodávaný sortiment (tradiční moravské víno, burčák, sýry apod.). Za každé splněné kritérium obdrží daný mázhauz odměnu 1 000 korun, max. tedy 4 000 korun. Hodnocení provedou pracovníci odboru majetkového ve dnech konání akce.

„Snažíme se, aby znojemské mázhauzy měly neopakovatelnou atmosféru s nádechem středověku a zapadaly do koncepce našeho vinobraní. Proto chceme motivovat všechny provozovatele formou finanční odměny, aby návštěvníkům nabídli autentický zážitek,“ vysvětluje místostarosta Jan Grois.

Přihlášky mohou provozovatelé mázhauzů zasílat nejpozději do 9. září 2016 na emailovou adresu ZDE nebo na adresu Město Znojmo, odbor majetkový, Obroková 1/12, 669 22 Znojmo. Více informací podá Svatava Hegarová Růžičková, tel: 515 216 223.

Znojemské historické vinobraní je největší vinařskou akcí u nás. Loni se těšilo nebývalého zájmu návštěvníků, kteří si užívali bohatého programu na deseti scénách. Víno a burčák bylo možné ochutnat prakticky na každém kroku. Letos se vinobraní bude konat v termínu 16. – 18. září. Více informací na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…