Znojmo: Začátek září patří Dni sociálních služeb

24.08.2015 15:22

V rámci realizace Komunitního plánování sociálních služeb Znojemska pořádá Znojmo již 6. ročník akce pod názvem Den sociálních služeb aneb jeden svět pro všechny. Akce se koná ve středu 2. září od 10:00 do 17:00 hodin na Horním náměstí.

Znojmo: Začátek září patří Dni sociálních služeb
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Do celé akce je zapojeno na třicet různých organizací a poskytovatelů sociálních služeb, kteří na Horním náměstí představí svou činnost a nabídku služeb. Prezentaci své činnosti si připravily také další subjekty spolupodílející se na řešení potřeb občanů a realizaci volnočasových či jiných aktivit nejen pro občany města Znojma.

Celý den bude zpestřen doprovodným programem. Přítomní si například mohou nechat změřit krevní tlak, mohou se seznámit se s nabídkou zdravotních a kompenzačních pomůcek, informovat o využívání sociálních služeb. Připravena je také ukázka zásahu složek integrovaného záchranného systému, kdy budou likvidovat hořící olej.

Návštěvníci se budou moci zapojit do soutěžního kvízu. Vyhlášení vítězů a předání cen proběhne v závěru akce. Bližší informace ke Dni sociálních služeb naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…