TOP 09 a nezávislí: Spojené síly pro Prahu 10 povede Tomáš Pek

21.06.2018 14:16

TOP 09 Praha 10 ve čtvrtek představila jména těch, kteří se na její kandidátce budou v podzimních komunálních volbách ucházet o hlasy voličů „na desítce“. Kandidátku, kterou povede populární první místostarosta Prahy 10 Tomáš Pek, obsadí nejen stávající radní, ale i nezávislé osobnosti.

 TOP 09 a nezávislí: Spojené síly pro Prahu 10 povede Tomáš Pek
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

“Už dva roky spravujeme desítku. Děláme to odpovědně, protože víme, že pověst naší Prahy změníme jen naprostou otevřeností. O tom, na co se má město zaměřit, ať už tady ve Strašnicích, Vršovicích, Malešicích, nebo Záběhlicích a části Michle či Vinohrad, spolu potřebujeme mluvit. Bavit se o tom, co nás pálí nejvíc,“ řekl na zahájení kampaně Tomáš Pek.

Za Pekem jsou na dalších místech: současný místostarosta Prahy 10 Radek Lojda, radní Ondřej Počarovský a Michal Narovec, na pátém místě pak zastupitel Viktor Lojík.

„Jsme sehraný tým, který k sobě ladí nejen politicky a přátelsky, ale také oblastmi, ve kterých působíme,“ říká Tomáš Pek.

Lídr kandidátky také připomněl, že kampaň začala už před několika měsíci, kdy začala největší kontaktní kampaň v regionu. Díky ní kandidáti navštívili přes 1000 domácností a sebrali už bezmála tisícovku názorů na to, co by Praha 10 měla řešit. Tato data tvořila základ našeho volebního programu.

“Víme, že lidi v naší městské části zajímá zlepšení čistoty, bezpečnosti, a že bychom všichni chtěli snáze najít místo k zaparkování,” komentoval kampaň Radek Lojda, který má v kompetenci právě oblast bezpečnosti.

"Velmi často se vídám s lidmi, kteří mi říkají, co se kde dá zlepšit. Tyto informace i nadále kvalitně analyzujeme a založili jsme na nich náš odpovědný volební program,” řekl Ondřej Počarovský k první fázi kampaně.

Pokračování kampaně se bude opírat o kontaktní kampaň. "Nechceme se připravit o možnost s lidmi dál mluvit, děláme to rádi. Každý, kdo si s námi bude chtít povídat, dostane možnost," říká Tomáš Pek.

Pokud se chcete s některým z topáků vidět, napište si o schůzku a my dojdeme za vámi - pozvánky přijímáme ZDE.

TOP 09 za dva roky ve vládnoucí koalici prosadila například navýšení peněz do školství, významně zlepšila systém podpory spolků, prosadila rekonstrukci dvou základních škol, výstavbu nové školky i to, že roky opuštěná secesní budova staré školy v Olšinách začne znovu sloužit jako základní škola.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…