V Holešově získala TOP 09 post starosty

24.11.2014 8:35

Je rozhodnuto. Následující čtyři roky povede holešovskou radnici čtyřkoalice bez lidovců. Koaliční smlouvu podepsali zástupci ČSSD, ODS, hnutí ANO a Koalice pro Holešov v čele s Rudolfem Seifertem (TOP 09), který se stal i novým starostou města.

 V Holešově získala TOP 09 post starosty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

„Došlo k mnoha jednáním, kde jsme si museli vyjasnit jednotlivé požadavky stran a nakonec jsme uzavřeli a podepsali koaliční smlouvu, potvrdil Rudolf Seifert, který byl v minulém volebním období místostarostou.

S vítěznými lidovci, kteří ve volbách získali 18,99 procent hlasů, odmítli ostatní strany spolupráci hned na samém počátku. Důvodem prý byla agresivní předvolební kampaň, na kterou KDU-ČSL v čele s Pavlem Karhanem sázela. Samotného Karhana prý podoba nové koalice nijak zvlášť nepřekvapila.

Koalice pro Holešov, na jejíž kandidátce byli kandidáti TOP 09, skončila ve volbách druhá se získem 16,32 % a čtyřmi mandáty. Lídr kandidátky Rudolf Seifert za TOP 09 získal vůbec nejvíce hlasů ze všech kandidátů napříč stranami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace