ANO Hodonín: Mandát neztrácíme

19.12.2015 16:29

Prohlášení hodonínských zastupitelů ke stávající situaci v hnutí ANO v Hodoníně, a to v reakci na zrušení místní organizace ANO v Hodoníně, kterou dne 17.12.2015 odsouhlasilo předsednictvo hnutí ANO.

ANO Hodonín: Mandát neztrácíme
Foto: wikipedia
Popisek: Hodonín

V reakci na zrušení místní organizace ANO v Hodoníně, kterou dne 17.12.2015 odsouhlasilo předsednictvo hnutí ANO (viz http://www.novinky.cz/domaci/389667-hnuti-ano-rozpustilo-kvuli-sporum-svou-hodoninskou-organizaci.html), vás informujeme, že přestože všem členům hnutí ANO zaniklo s okamžitou platností členství v organizaci, zůstávají dále zastupiteli města. Jedná se o tyto členy zastupitelstva města Hodonína (v abecedním pořadí): Pavel Dvořáček, Ondřej Fialík, Roman Filip, Milana Grauová, Milan Lúčka, Vojtěch Salajka, Libor Střecha a Petr Uřičář.

Výše jmenovaní tímto neztrácí svůj mandát zvoleného zastupitele, tzn. že i nadále budou vykonávat tuto funkci. Totéž platí i pro starostu města Hodonína, Milana Lúčku.

Tomu vyjádřili svou podporu také ostatní členové vedení města, kteří společně deklarovali, že zrušení místní organizace ANO nijak neohrožuje stávající koalici města a ani město samotné. Během následujících dnů má dojít k dalším jednáním vedoucím k obnovení místní organizace hnutí ANO v Hodoníně. O nových skutečnostech vás budeme neprodleně informovat.

Zastupielé města, bývalí členové ANO Hodonín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.