ANO: Navštívili jsme děti v Klokánku

20.12.2014 19:39

V úterý 16.12. jsme navštívili "naše" děti v Klokánku, které dlouhodobě podporujeme a alespoň několikrát za rok jim vytváříme úsměv na rtech. Každému jsme přinesli dárek, na který jsme vybírali mezi našimi členy a sympatizanty v rámci sbírky a podařilo se nám vybral více než 20 000 Kč.

ANO: Navštívili jsme děti v Klokánku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

A jak probíhala samotná návštěva? Děti pro nás připravily bohatý kulturní program. Zpívaly písničky, recitovaly koledy, tančily. Vše vypadalo moc krásně, děti jsou moc šikovné mnoho z nich má šanci to někam v budoucnu dotáhnout. Poté už přišlo na rozbalování dárků. Každé z dětí dostalo námi pečlivě vybraný dárek. Bylo hezké sledovat jejich radost při rozbalování. Závěrem jsme si popřáli hezké Vánoce a speciálně poděkovali "tetám", tedy zaměstnankyním Fondu ohrožených dětí, které se o dětičky starají a nahrazují jim rodiče. I pro jsme připravili dárky.

Naše aktivity směrem k podpoře Klokánku v Láskově ulici budou i nadále pokračovat. Považujeme je za velmi přínosné jak pro samotné děti, tak i pro nás samotné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…