ANO: V Pardubickém kraji máme o volbách jasno

21.02.2016 15:11

Hnutí ANO v Pardubickém kraji má v krajských volbách jasno. Kandidátku do krajského zastupitelstva schválili v úterý 16. února delegáti krajského sněmu, který proběhl ve Vysokém Mýtě.

ANO: V Pardubickém kraji máme o volbách jasno
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Kandidátní listina byla sestavena na základě nominací z oblastních sněmů a odsouhlasena krajským předsednictvem Hnutí ANO 2011. Finální podoba kandidátky ve všech ohledech reflektuje jak odbornou a morální kvalitu jednotlivých kandidátů, tak i geografickou vyváženost celého Pardubického kraje,“ řekl krajský předseda hnutí ANO v Pardubickém kraji Jan Řehounek. Toho sněm potvrdil jako „jedničku“ kandidátky. V čele kandidátky mu budou pomáhat například Miroslav Jurenka, soukromý podnikatel a zároveň zastupitel z Moravské Třebové, Michal Woff, dlouholetý odborník z oblasti středoškolského vzdělávání z Chrudimi, dopravní expert Pavel Pinkas z Dobříkova a Jiřina Klčová, manažerka a soukromá podnikatelka z Pardubic.

„ Velice si vážím důvěry, kterou jsem dostal od všech delegátů krajského sněmu coby lídr. Máme kvalitní tým zkušených odborníků a pevně věřím, že společně máme občanům Pardubického kraje co nabídnout“, doplnil Jan Řehounek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce