ANO: Vážení spoluobčané...

26.12.2014 21:21

Vážení spoluobčané, přátelé a příznivci Hnutí ANO Moravská Třebová, pomalu se blíží konec letošního roku 2014, a proto bychom rádi zavzpomínali na nejdůležitější okamžiky našeho Hnutí ANO 2011.

ANO: Vážení spoluobčané...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Již samotný začátek roku, kdy se pomalu začal formovat tým občanů Moravské Třebové, byl velmi náročný. S příchozím jarem jsme se začali pravidelně scházet a řešit problémy, týkající se nás všech ve městě. Postupně a nenásilně jsme se vám snažili představit pořádáním společenských akcí, kterou bylo například „Zábavné loučení s prázdninami“ v Sušicích a podzimní drakiáda. Mimo tyto akce jste se s námi mohli setkat i v ulicích města, kdy jsme s vámi přímo komunikovali a nabídli vám drobné občerstvení. Veškeré úsilí, které jsme obětovali k pořádání společných akcí, jste nám odměnili vaší projevenou radostí. Naše náročná cesta vedla k získání tří mandátů v obecním zastupitelstvu, které jsou pro nás velkým úspěchem, a vážíme si vaší projevené důvěry.

Avšak mimo vyjádření našich názorů na pravidelném zasedání zastupitelstva, kde se snažíme hájit především vaše zájmy, máme pro vás na příští rok 2015 připravený velmi lákavý program. Již v únoru plánujeme uspořádat soutěž o nejzdařilejšího sněhuláka, pokud se počasí umoudří. Hned vzápětí se můžete těšit na 20. březen, kdy se bude konat 1. ročník plesu hnutí ANO 2011 v sále na Písku. Na jaro pro vás připravujeme menší akce, které jsou zatím v jednání. Můžeme však prozradit, že si s námi zahrajete i zasportujete. A léto s námi můžete opět zakončit tradiční akcí „Loučení s prázdninami“ v Sušicích.

Přejeme vám příjemné vánoční svátky plné radosti a pohody a těšíme se na setkání s vámi na našich plánovaných akcích v roce 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…