ANO: Žádáme nejen o svolání mimořádné schůze, ale i o zřízení komise

11.09.2015 12:15

Poslanecký klub ANO žádá v nejbližším možném termínu svolání mimořádné schůze PSP ČR o zřízení Vyšetřovací komise Poslanecké sněmovny za účelem objasnění způsobu, jakým byly v uplynulých letech zadávány veřejné zakázky ve státním podniku Česká pošta, s.p.

ANO: Žádáme nejen o svolání mimořádné schůze, ale i o zřízení komise
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

V posledních dnech a týdnech se v médiích vynořují informace a spekulace o manipulovaných zakázkách a bezpečnostním ohrožení tohoto strategického státního podniku. Kvůli situaci v České poště bylo dokonce svoláno předsednictvo Bezpečnostní rady státu, z jehož zasedání nemají poslanci bližší informace. Proto poslanecký klub ANO žádá nejen o svolání mimořádné schůze, ale i o zřízení komise, která by v součinnosti s orgány činnými v trestním řízení a Úřadem na ochranu hospodářské soutěže prověřila hospodaření České pošty za posledních deset let. Poslanecký klub tímto usnesením rovněž pověřuje svého předsedu Jaroslava Faltýnka k vyjednání podpory svolání mimořádné schůze u poslaneckých klubů koaličních partnerů ČSSD a KDU-ČSL.

Poslanecký klub hnutí ANO

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.