Adam (Úsvit): Kroky ministra Prachaře se zdají být záhadné

22.09.2014 14:52

Vyjádření k pochybnostem kolem zakázek ŘSD.

Adam (Úsvit): Kroky ministra Prachaře se zdají být záhadné
Foto: Úsvit
Popisek: Petr Adam

Naprostá většina zakázek vypsaných Ředitelstvím silnic a dálnic (ŘSD) v období od března do srpna tohoto roku byla zadána tak, že bylo osloveno jen několik předem vybraných firem, z nichž některé vznikly teprve loni nebo mají velmi pochybné názvy, které se shodují s odrůdami vinné révy.

Předpokládali jsme, že ministerstvo dopravy začne fungovat pod vedením hnutí ANO jako řádný hospodář a řádný dohlížitel nad jednou z našich nejdůležitějších institucí, ale toho jsme se bohužel zatím nedočkali. Jak vidíme, kroky pana ministra Prachaře se zdají být záhadné, nicméně z logiky věci vyplývá, že zřejmě slouží zájmu někoho v pozadí.

Pevně věříme, že dojde k brzkému vystřídání v čele ministerstva a rezort začnou vést lidé mnohem transparentnějším způsobem, abychom konečně mohli začít jezdit po rovnějších silnicích za mnohem reálnější ceny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Adam - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…