Adamec (ODS): Blíží se oprava komunikace v ul. Nad Jezem

13.04.2020 10:23

Město Trutnov pokračuje v opravách ulic v Horním Starém Městě.

Adamec (ODS): Blíží se oprava komunikace v ul. Nad Jezem
Foto: archiv starosty
Popisek: Starosta Trutnova a poslanec za ODS Ivan Adamec

V předchozích letech se opravila ulice Za Komínem a Hornoměstská, teď je připravena kompletní oprava části ulice Nad Jezem. Hotovo by mělo být do poloviny prosince. Město na ni vyčlenilo téměř 17 milionů korun.

Město Trutnov naplánovalo na letošní rok další významnou rekonstrukci. Jde o kompletní opravu komunikace v ulici Nad Jezem v Horním Starém Městě, a to v úseku od mostu přes řeku Úpu po křižovatku s ulicí K Pěti bukům. „Chystáme se opravit povrch vozovky, přeložky sítí, dále opravíme dešťovou kanalizaci, doplníme veřejné osvětlení a podél jedné strany vybudujeme chodník pro pěší,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

Soutěž na veřejnou zakázku vyhrála společnost Repare Trutnov, s. r. o., které bude stavba předána tento týden. Nejprve zahájí přípravné práce a až zhruba od poloviny dubna dojde k úplnému uzavření komunikace v daném úseku. Objízdná trasa pro vozidla povede ulicemi Tovární a Za Komínem. Oprava komunikace by měla být hotová do 10. prosince 2020. Město na rekonstrukci vyčlenilo téměř 17 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …