Andrla (ANO): Vedení Slavkova plní program ANO, vydává ho za vlastní

18.01.2016 10:49

Člověk, který použije cizí myšlenku a vydává ji za vlastní, je označován jako plagiátor. Něco podobného teď zažívá ANO ve Slavkově. Jeden z programových bodů vedení města prosadilo jako vlastní návrh.

Andrla (ANO): Vedení Slavkova plní program ANO, vydává ho za vlastní
Foto: archiv
Popisek: Roman Andrla

Po vzoru jiných měst jsme chtěli prosadit rozmístění košů se zásobníky na psí exkrementy, protože slavkovští obyvatelé si opakovaně stěžovali, že si na podrážkách opakovaně nosí domů i to, co nechtějí.  ANO už ve volebním programu prosazovalo, aby se město postaralo o instalaci košů se sáčky na psí exkrementy. Když to naše zastupitelky na jednání navrhovaly, stávaly se pravidelně terčem výsměchu.

Dozvěděli jsme se, že je to zbytečné, vandalové stejně všechno rozbijí a sáčky se rozkradou. S naším návrhem se obvykle koalice vypořádala během 5 minut...

S identickým návrhem teď přišel radní Slavkova a v tu chvíli se vedení města jednomyslně postavilo za myšlenku, že je potřeba rozmístit koše se sáčky. V čem je návrh koalice lepší než, byl původní návrh, tuto otázku si klademe v naši Místní organizaci ANO ve Slavkově u Brna. V tom, že ho podal člen vedení města.

Celá záležitost mi přijde hodně absurdní.

Jako kdyby ve Slavkově platilo, že z principu vše, co navrhne opozice je nesmysl, zato totožné návrhy koalice jsou jediné správné. Trochu zjednodušené myšlení, zdá se mi.

Roman Andrla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…