Andrle (Úsvit): Nedemolujme Teslu. Může tu být výcvik kynologie i sportovní hala

03.03.2015 20:03

Poslanec Augustin Karel Andrle v pondělí dopoledne navštívil areál Tesly Pardubice, který měl být podle starého vedení města zdemolován. Nová radnice však prozatím s totální, navíc nákladnou, demolicí nepočítá a některé části objektu by se mohly ještě v budoucnu využít.

Andrle (Úsvit): Nedemolujme Teslu. Může tu být výcvik kynologie i sportovní hala
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Bývalý poslanec za hnutí Úsvit-NK Augustin Karel Andrle Sylor.

Variant kterak s Teslou Pardubice naložit se podle Filipa Sedláka z Iniciativy Oživme Teslu Pardubice otevírá hned několik. V prvé řadě jde hlavně o to rozpoutat veřejnou debatu a zájem obyvatel.

„Samozřejmě vše je o penězích, ale dokážu si představit, že by v budově, kterou město chce stejně udržet jako protihlukovou stěnu kvůli sousedící železniční trati, vyrostla atletická víceúčelová hala pro sportovce a v dolní části pak kynologické výcvikové středisko,“ uvedl bezprostředně po exkurzi Andrle.

Podle poslance by ale měla být část areálu využita jako parkoviště pro krajskou nemocnici, která je v těsném sousedství a navíc trpí vážným nedostatkem parkovacích míst.

Exkurze zchátralého areálu se též zúčastnil zástupce magistrátu pan Dvořáček, ale také předseda atletického klubu AC Pardubice Pavel Strnad a zástupce záchranářského kynologického spolku Jan Doucha.

PaedDr. Mgr. Augustin Karel Andrle Sylor

  • BPP
  • Zemřel 15.4. 2021 po těžké nemoci ve věku nedožitých 75 let

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.