Babinec (NÁR. SOC): Gottwaldovi soudruzi

16.09.2017 19:10

Možná si řeknete, že jako lékař kritizuji kde co. Ale bez kritiky nelze nastolit nápravu.

Babinec (NÁR. SOC): Gottwaldovi soudruzi
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Narodil jsem se v roce 1944 na Podkarpatské Rusi, v rodině profesora filologie. Měl jsem skvělé rodiče i prarodiče a od roku 1978 žiji v Praze. Povolání chirurga není zrovna lehké, ale vždy jsem se snažil lidem pomáhat.

Dnešní poněkud hektická doba přináší spoustu nových věcí, život se tak nějak zrychlil a nemáme čas sami na sebe. Zapomínáme spolu hovořit a využíváme moderní sociální sítě. Jen se mi zdá, že tato přetechnizovaná doba lidi spíše odděluje. Možná by někdy neškodilo naslouchat starším, najít si čas na rodiče i prarodiče a ne pouze běžet za vysněnými cíli. Život se skládá z maličkostí.

Velmi si vážím dvou osobností, a to Milady Horákové a prezidenta Tomáše G. Masaryka. Milada Horáková skončila na popravišti díky scestné ideologii KSČ. Udivuje mne, že dnešní KSČM má ve svých řadách poslankyni Martu Semelovou, která veřejně obhajuje tuto popravu. Bez uzardění letos opět kandiduje do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky a snaží se nás poučovat, jak by mělo vypadat současné školství. Žádná sebereflexe, žádná omluva, vše po této ženě sklouzává a dál se snaží vrátit naši politiku zpět do dob totality.

Protože prakticky nevidím, přátelé mi čtou naše média. Jednomu z nich se dostaly do rukou noviny, kde vyšel článek místopředsedy KSČM Josefa Skály s názvem “TGM, žalobce chamtivé prázdnoty“. Špinavé sliny, které plive na prvního československého prezidenta, jsou trestuhodné. Místo toho, aby tito soudruzi řešili problémy, které trápí občany naší země, zabývají se pouze záští, zlobou a nenávistí k těm, na které jsme právem hrdí.

MUDr. Bohdan Babinec, CSc., člen strany Národní socialisté

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…