Babiš (ANO): Ti Piráti mě teď dostali

14.11.2017 5:31

Komentář na facebookovém profilu k obvinění hnutí ANO z falešné propagandy

Babiš (ANO): Ti Piráti mě teď dostali
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Něco vám řeknu. Ti Piráti mě teď dostali. Konkrétně pánové Bartoš a Michálek. Tak pěkně mluví o transparentnosti, otevřenosti, demokracii a férovém přístupu. Samá hezká a velká slova. A pak najednou koukám, že vtrhnou do médií s absolutně nepravdivým a neověřeným tvrzením, říká se tomu hoax, a prostě ho stejně jako ty tradiční strany opakují a šíří na sociálních sítích a v médiích. Nerozumím tomu a docela mě to štve.

NE, u nás na centrále ani nikde jinde fakt nesedí nikdo, kdo vám, pánové, posílá maily jménem obyčejných občanů. Žádná propaganda, falešné účty, falešné maily, jak tvrdíte. TO VÁŽNĚ NEDĚLÁME, nikdy jsme to nedělali, nemáme to zapotřebí. Přijďte se na tu centrálu podívat. Kdykoliv. Třeba i bez pozvání.

My posíláme, jak známo, SMSky, když se chceme na něco zeptat, nebo něco navrhnout. Anebo voláme. Fakt nevím, kdo vám ty maily posílá, ale nenapadlo vás, pánové, že vám možná píšou opravdu naštvaní lidé? Což by asi nebylo nic překvapivého, i podle toho, co píšou nám, ODSce nebo vám na Facebook, kde si to každý může veřejně přečíst.

Lidi asi vidí, že ANO je teď jediné, které myslí na ně. Že se tady v zájmu všech, kdo nás volili a v zájmu všech, kdo volili potřebné věci v programech ostatních politických stran, snažíme vyjednat funkční sněmovnu a hlavně vládu. Vládu, která bude naplňovat program jak náš, tak ty nejlepší věci ze všech programů ostatních stran. Bere to hlavně mně veškerý volný čas, jedu s kolegy i o víkendu a přes týden se férově snažím jednat se všemi stranami. Slova pánů Bartoše a Michálka mě proto hrozně mrzí.

Omluvu nechci, nejsem už tak citlivý, těch nesmyslů o mě tradiční strany už vymyslely víc a horších. Místo ní bych si ale přál trochu dospělejší jednání, jakkoliv chápu, že pro Piráty je to celé úplně nová situace. Myslel jsem, že šli do vlády, aby reálně mohli věci měnit, viděl jsem v nich spojence v boji proti korupci, sliboval si hodně z toho, že máme spousty stejných programových bodů, doufal, že využijí šanci a posunou naši zemi dopředu třeba v oblasti eGovernmentu. Ale zklamali mě. Zklamali mě tím, že potvrzují slova mnohých mých přátel, že Piráti rádi boří a kritizují, ale nechce se jim opravdu pracovat a tvořit.

Každopádně naše nabídka byla vždy vážná a seriózní. Nehrajeme levou, neděláme podrazy, neříkáme něco jiného na jednání a pak do médií. Ale to bych jen opakoval to, co říkám pořád dokola. A co, bohužel, nikdo z takzvaných demokratických stran nechce slyšet. To radši jdou před novináře a bez důkazů nás pomluví.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.