Babiš: Škoda. Stranu dua Klaus-Topolánek bych si užil

03.10.2013 13:10

Reakce na rozhovor, který poskytl Mirek Topolánek novinkám.cz

Babiš: Škoda. Stranu dua Klaus-Topolánek bych si užil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš předseda hnutí ANO

Bývalý premiér Mirek Topolánek, který díky svému v současné době jistě neprávem obviněnému příteli Marku Dalíkovi poznal velký svět politiky, jachet a byznysu, ve středečním rozhovoru pro Právo zalitoval, že se mu s bývalým prezidentem Václavem Klausem nepodařilo sestavit subjekt, který by voličům konečně nabídl čistoskvoucí pravicovou politiku. Přesně takovou, o kterou všichni, kteří si éru Topolánka a Klause pamatují, zaručeně stojí.

Mirek Topolánek v rozhovoru mimo jiné na mou adresu poznamenal, že jdu do politiky hlavně ze strachu, aby se nezačaly vyšetřovat mé "staré kauzy". O jaké kauzy jde, samozřejmě neřekl. Žádné totiž neexistují.

Je ale vidět, jak moudře náš bývalý premiér ještě dnes uvažuje. Pokud chcete, aby se na vás nic nenašlo, hlavně tedy, aby se nezačaly vyšetřovat vaše kauzy, tak veřejně oznamte, jak tu Klaus s Topolánkem hospodařili. Pak založte hnutí, případně jiný politický subjekt. Žádný novinář si vás nevšimne a už vůbec nikdo, natož vaši političtí oponenti, se pak určitě nebude šťourat ve vaší minulosti. Zkrátka geniální Topolánkův recept, který, jak můžu potvrdit z vlastní zkušenosti, skvěle funguje.

Je každopádně veliká škoda, že se Mirek Topolánek a Václav Klaus nechytli za ramena a uskupení, které by se mohlo jmenovat například Opravdu Dobré Staré časy, nakonec nezaložili.

V jedné partaji se mohla konečně sejít toskánská parta s Klausovým křídlem, určitě bychom rádi sledovali kombinaci pánů Dalíka, Řebíčka, Romana, Bartáka, Hrdličky, Janouška, Béma, Kolibříka, Mazánka, Šťastného a třeba by se ještě přidal ještě nějaký ten iluminát.

Takové uskupení by si mohlo dát do programu okamžitou amnestii pro všechny, kteří okrádali lidi a musejí čekat na soudní verdikt déle než hodinu. Ale hlavu nebo ruce vzhůru! Ještě není všem dnům konec, nebo, jak říká s oblibou pan Topolánek, es kommt der Tag... a třeba to kluci ještě nějak dohromady dají.

Andrej Babiš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…