Bajer (Soukromníci): Nabízíme velmi zajímavé osobnosti, hájící program soukromníků

09.05.2024 11:17 | Ze sítí

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k volbám do Evropského parlamentu

Bajer (Soukromníci): Nabízíme velmi zajímavé osobnosti, hájící program soukromníků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Bajer, předseda Soukromníků

Skončil měsíc duben, zima již doufám ukončila svou vládu, mnozí z nás se zapotili s placením doplatku daní a odvodů za rok 2023, ceny pohonných hmot stále stoupají, stejně tak jako většina placených daní. Nic se nemění, stále bojujeme o přežití a bohužel mnozí z nás již ukončili podnikání a nechali se zaměstnávat.

Stálý úbytek řemeslníků již velmi ovlivňuje život všech občanů v České republice. O příčinách jsme již v našem měsíčníku několikrát psali, stejně tak jako o příčinách i o možných opatřeních k nápravě tohoto stavu. Nyní se zaměřím především na to nejdůležitější, co nás čeká v následujícím měsíci červnu. Bezesporu jsou to volby do Evropského parlamentu konané ve dnech 7. a 8. června 2024.

oborech, a především tři kandidáty Strany soukromníků České republiky.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 27606 lidí

Strana Soukromníků České republiky se rozhodla pro tyto volby nestavět vlastní kandidátku a soustředit se především na podzimní krajské a senátní volby. Rozhodli jsme se a v Rozšířeném předsednictvu odsouhlasili pro volby do EP podpořit kandidátku Svobodných, kteří v těchto volbách kandidují, v čele se svým předsedou Mgr. Liborem Vondráčkem. Pohled na to, co je v EU nutné prosadit se u našich stran velmi přiblížil a v mnohém máme názor na fungování Evropské unie totožný.

Svobodným s podporou Soukromníků se podařilo sestavit velmi silnou kandidátku, plnou známých osobností. Najdete v ní bývalé prezidentské kandidáty, vědce, pedagogy, odborníky v různých Jsou jimi:

  • č. 6. Ing. Martin Sklář
  • č.11. doc. Ing. Kateřina Bočková, Ph.D., MBA
  • č.26. Jan Toth

Ve všech třech případech nabízíme velmi zajímavé osobnosti, hájící program soukromníků (jejich představení naleznete v tomto čísle Soukromníka zde http://www.soukromnici.cz/upl.../files/newsletter-3-2024.pdf) a věřím, že právě oni budou těmi, kdo obdrží vaše preferenční hlasy.

Vážení čtenáři, při jednáních na všech úrovních strany i mezi sympatizanty jsem slyšel: "Volby do EU jsou pro Soukromníky nedůležité.“ Není to tak a jsem přesvědčený, že tyto volby jsou v současném světě pro občany ČR ty nejdůležitější. Nechceme přeci díky prosazování nepromyšleného a v mnoha ohledech hloupého Green Dealu ztrácet konkurenceschopnost a chudnout. Nechceme, aby v ČR někdo vyhlašoval chalifáty a nechceme další růst zločinnosti vlivem nezvládnuté migrace, nechceme další nesmysly z dílny politiků a úředníků EU.

Chceme žít v bezpečné zemi a vytvářet zdravé prostředí pro naše děti. Proto prosím buďme zodpovědní, věnujme těch několik minut svého času a zajděme do volebních místností a volme uvážlivě osobnosti, které známe či ty, kterým věříme.

Držím nám všem palce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dvouletý (Soukromníci): To není o ochraně životního prostředí, ale zneužívání špatně napsaných zákonů

7:02 Dvouletý (Soukromníci): To není o ochraně životního prostředí, ale zneužívání špatně napsaných zákonů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pozastavené dostavbě části dálnice D49 na podkladě …