Balín (OMMO): Nový začátek, nová cesta?

29.06.2014 11:11

OMMO spolupracuje v Třeboni se Stranou zelených a to do komunálních voleb ve městě Třeboň. Dnes jsme toto společné rozhodnutí oficiálně ztvrdili podpisem na již sestavené společné volební kandidátce.

Balín (OMMO): Nový začátek, nová cesta?
Foto: archiv V. Balína
Popisek: Exsenátor Vlastimil Balín a jednatel hnutí Občané městu, město občanům

Charakterizovat setkání a počátek jistě další spolupráce OMMO a SZ v Třeboni lze vyjádřit stručně - porozumění, vzájemný respekt, k sobě navzájem, programovým východiskům a hlavně občanům.

V sobotu 28. 6. 2014 podepsali v Třeboni zástupci politického hnutí "Občané městu, město občanům" (OMMO) a místní představitelé Strany zelených společnou kandidátku pro komunální volby v tomto krásném nejen lázeňském jihočeském městě do Zastupitelstva města Třeboň.

Děkujeme tímto zástupcům SZ, jmenovitě panu Ing. Vopátkovi, Ph. D. za důvěru, komunikaci a opravdu solidní jednání. Zástupci polit. hnutí OMMO, kteří se dnes zúčastnili potvrzení dalšího postupu směrem ke komunál. volbám ve městě Třeboň samozřejmě tuto formu spolupráce vítají a věří, že se dále rozvine i po komunálních volbách v tomto jistě krásném městě na jihu Čech.

Chtěli bychom taktéž poděkovat těm kandidátům, kteří budou na kandidátce SZ - OMMO zastupovat naše politické hnutí. Doufáme, že se tak bude dít ku prospěchu všech zainteresovaných a především samotných občanů Třeboně.

Za OMMO se zúčastnili jeho předseda L. Vaněk, V. Balín, jednatel a H. Svobodová, 1. místopředsedkyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlastimil Balín - profil

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…