Baránek (SsČR): Dnešní vláda je schopna zlikvidovat desetitisíce soukromníků!

28.05.2015 14:23

Informace a zároveň výzva pro členy Strany soukromníků České republiky, představitele, sdružení, asociací, společenstev, cechů a pro naše sympatizanty:

Baránek (SsČR): Dnešní vláda je schopna zlikvidovat desetitisíce soukromníků!
Foto: SsČR
Popisek: Rudolf Baránek

Vážené dámy a pánové,

       přes halasné ujišťování představitelů všech vlád od listopadu 1989  o důležitosti a nenahraditelnosti soukromníků pro republiku, nikdy nebyla situace živnostníků, malých a středních podnikatelů jednoduchá.

S plnu zodpovědností a znalostí vývoje dnes ale říkám,že po 25 letech možnosti soukromého podnikání dnešní levicová vláda je svými opatřeními schopna zlikvidovat desetitisíce hlavně malých soukromníků souborem zákonů a vyhlášek, které  nekompromisně připravuje a hodlá také prohlasovat.   

Některá opatření, jako způsob výkupu železného šrotu před nedávnem už realizovala a její oběti už mají svá jména.

Navíc všechna jejich ,, regulokratická ´´ opatření přinesou s sebou také nepřípustné omezování osobní svobody a rétorika jakou svá opatření zdůvodňují dělá z několika set tisíc soukromníků v očích veřejnosti zloděje.

Při známé a dějinami vyzkoušené české, moravské a slezské závistivosti je to také podněcování nového třídního boje  posunutého v době. Levice tím ukazuje, že je pořád stejně nebezpečná, pouze dnes má modernější nátěr.

Vážnost situace potvrzuje i rychle sílící strach a nervozita mezi soukromníky.Protisoukromnické tažení vlády vehementně podporují i odborové centrály  vedené předsedou Středulou , který už běžně používá výrazy a demagogií za kterou by se nemusel stydět ani někdejší šéf odborů Antonín Zápotocký.

Co s tím ? Vzhledem k tomu, že se členy Sobotkovy vlády je zbytečné jednat, Strana soukromníků České republiky se soustřeďuje na jednání s vedením jednotlivých poslaneckých klubů a  velmi potichu  také  s některými poslanci ze stran a hnutí vládní koalice.

Dovolte  abych Vám podal několik informací z těchto jednání, které mě naplňuje určitým optimismem a věřím, že i Vás potěší a na víc, pomůžou Vám se lépe zorientovat.
Proběhla jednání s předsedou ODS panem Petrem Fialou ( za SsČR  Petr Bajer, Petr Thaisz), s předsedou poslaneckého klubu ODS panem Zbyňkem Stanjurou ( Rudolf Baránek ), s předsedou poslaneckého klubu TOP 09 panem Miroslavem Kalouskem ( Bajer, Baránek ), s předsedou poslaneckého klubu bývalého Úsvitu ( 10 poslanců ) panem Markem Černochem ( Baránek ). Osobně jsem také jednal se 4 poslanci ČSSD, které dlouho znám a zatím nemám oprávnění je jmenovat. Problémy ale cítí stejně jako my.

První záležitost o které se jednalo, bylo jak znemožnit vládní koalici přijmout zákon o Elektronické evidenci tržeb ( EET ), lidově zavedení registračních pokladen s fiskální pamětí.

Představitelé poslaneckých klubů ODS, TOP 09 a Úsvitu plně souhlasí s názorem Strany soukromníků České republiky ( SsČR) a prohlásili, že jsou přesvědčeni, že prostřednictvím dobře zorganizovaných obstrukcí lze přijetí zákona zabránit.

Jednání Strany soukromníků České republiky se zástupci výše uvedených parlamentních stran budou pokračovat i o jiných pro soukromníky nebezpečných zákonech a záměrech levicové vlády.

Při jednáních s ODS a TOP 09 je cítit, že obě bývalé vládní strany si chtějí napravit u soukromníků pošramocenou reputaci z doby nedávno minulé.

V případě, že přes veškerý odpor vládní koalice zákon o EET v parlamentu prohlasuje, ,, prapor odporu ´´ v senátu zvedne pan Ivo Valenta, senátor zvolený za Stranu soukromníků České republiky.

Věřím ale, že zákon Poslaneckou sněmovnou Parlamentu České republiky neprojde.

Vyzývám tímto všechny členy Strany soukromníků České republiky, představitele sdružení, asociací, cechů , zaměstnavatelských svazů, živnostenských společenstev, začněte jednat s jednotlivými poslanci Parlamentu České republiky, vysvětlete jim jejich zodpovědnost za přijaté zákony a snažte se je přesvědčit o škodlivosti a v případě přijetí zákonů o jejich likvidačních následcích pro soukromníky, jejich rodiny i jejich zaměstnance.

Věnujte prosím tomu svůj čas a vliv než bude pozdě. Rozhodovat se bude v parlamentu, nikde jinde. Apolitická hesla ztratila na významu.

Rudolf Baránek, Strana soukromníků České republiky (SsČR)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …