Bárta: Fendrych pokračuje v Kmentově demagogii. Co si doplnit informace?

10.09.2013 22:49

Je vidět, že novinář Jaroslav Kmenta zasadil své ideologické semínko opravdu hluboko, přesvědčil jsem se dnes o tom po přečtení komentáře Martina Fendrycha. Ten ve svém článku opětovně vytáhl Kmentovy pseudodogmata , jen aby mě tím pošpinil.

Bárta: Fendrych pokračuje v Kmentově demagogii. Co si doplnit informace?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Ale v zásadě panu Fendrychovi děkuji. Historie je totiž plná omylů a hlupákem je jen, kdo v omylu setrvává. Kolik let se učilo, že špenát obsahuje hodně železa, než se přišlo na to, že se jedná o chybu v desetinné čárce. Kolik let se lidem vtloukalo do hlavy, že Gottwald promluvil před plným Václavským náměstím. Kolik desetiletí se mělo za to, že Pluto je planeta? Kolik staletí se myslelo, že je země placatá? Jinými slovy trvalo dlouho, než se pravda ukázala. Přesně pro pana Fendrycha a jemu podobné rekapitulátory lží a polopravd jsem na svých stránkách zřídil sekci kauza Bárta, kde je dopodrobna rozebrán také etický kodex VV, etický kodex ABL a nahrávka ze školení manažerů. Vše je opatřeno mým autentickým komentářem vysvětlujícím jednotlivé odstavce. Račte vstoupit, cesta k poznání je trnitá, i když pro posluchače Milana Machovce by to neměl být problém...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…